Apoi am început să plantăm zmeură și căpșuni. Le-am vândut bine și am plantat o suprafață mai mare. Acum aveam cantități industriale de fructe de sezon, iar lădițele se îngrămădeau în frigider fără nicio perspectivă de valorificare. Cineva a propus să facem gemuri, siropuri și sucuri. Am cumpărat utilaje și ne-am pus pe treabă, iar depozitul s-a umplut din nou de lădițe în stand by. Am sunat toți clienții obișnuiți și le-am făcut discounturi generoase, am vândut la piața de gros, am vândut pe o măsuță de la intrarea în curte, am luat legătura cu unele hipermarketuri din zonă – dar tot mai aveam stocuri.
Am avut mereu inspirația de a nu ne da bătuți. Când nu a mai mers un produs, am încercat un altul. Când s-a epuizat o cultură, am trecut pe una nouă. Așa se face că acum avem vreo 15 hectare de livadă (mere, pere, nuci), plantații stabile de zmeură, căpșuni și afine, o instalație modernă de presat fructe la rece, un local primitor și populat și sute, poate mii de clienți mulțumiți.